Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα μέλι και φέτα

Συστατικά

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινή τηγανιά
  • 1 λεμόνι
  • 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι
  • 100γρ.φέτα
  • 30ml λευκό κρασί
  • Δεντρολίβανο
  • Θυμάρι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και στη συνέχεια τη μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε θυμάρι και δεντρολίβανο και τέλος θρυματίζουμε με τα χέρια τη φέτα. Αφήνουνε για 5-10 λεπτά να κάτσει και να ενωθούν τα αρώματα και να λιώσει η φέτα. Σερβίρουμε ζεστό παρέα με τη μπίρα ή το κρασί μας.

Δημιουργός της συνταγής: @mrsolivespoon
Οι γουμένισσες Copyright © 2024 Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed