Πολιτική απορρήτου

1.   ΕΙΣΑΓΩΓΗ

1.1 Η επιχείρηση «ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΤΣΗ» (εφεξής επιχείρηση) δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της και των πελατών της. Δεν θα γνωστοποιούμε πληροφορίες πελατών σε τρίτα μέρη εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, όπως π.χ. για τις ανάγκες παράδοσης ενός προϊόντος, για να πραγματοποιήσουμε τους αναγκαίους ελέγχους ασφαλείας και στο πλαίσιο διαδικασιών αναζήτησης και δημιουργίας προφίλ πελατών υπό τους όρους της παρούσας Πολιτικής καθώς και κατόπιν συγκατάθεσής σας ή όπου υποχρεούμαστε εκ του νόμου προς τούτο όπως πχ. κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, δικαστικής απόφασης κ.λπ.. Η επιχείρηση θα μεταχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα τα οποία της διατίθενται από τους χρήστες της Ιστοσελίδας www.oigoumenisses.gr (στο εξής αναφερόμενης ως «Ιστοσελίδας»), σύμφωνα με όλους τους σχετικούς νόμους σχετικά με την προστασία των δεδομένων.

1.2. Κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας, είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων του λογαριασμού σας και τον περιορισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο λογαριασμό σας. 

1.4. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι σωστές, αληθείς, επικαιροποιημένες. Η επιχείρηση βασίζεται στις δηλώσεις του χρήστη για τα προσωπικά του στοιχεία και ουδεμία ευθύνη φέρει για αυτά.

1.5. Η εν λόγω Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της www.oigoumenisses.gr και δεσμεύεστε από αυτή κατά την πλοήγησή σας την ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας (www.oigoumenisses.gr).

2. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

2.1. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε συναφή και πρόσφορα προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς εσάς.

2.2. Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι προκαθορισμένα κατά την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Από τα δεδομένα αυτά όσα είναι προαιρετικά δηλώνονται από εσάς κατόπιν αποκλειστικής επιλογής σας κατά την ελεύθερη βούλησή σας.

 

3. Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

3.1. Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στο άρθρο 2 ανωτέρω.

3.2. Σε περίπτωση συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας στη λήψη της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).

3.3. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις ενέργειες επί των προσωπικών σας δεδομένων ιστοσελίδων τρίτων μερών από τις οποίες συνδεθήκατε ή αποκτήσατε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της.

4. COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια Ιστοσελίδα και αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα, όπως επίσης και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας. Η απλή πλοήγηση στην Ιστοσελίδα μας δεν προϋποθέτει την προηγούμενη αποδοχή των cookies από εσάς. H χρήση της τεχνολογίας αυτής είναι σύμφωνη με τον Ν. 3471 περί «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Ιδιωτ. Ζωής στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες» και το Ν 2472/1997 περί «προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». Τα «cookies» μας δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Τα cookies μας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες, οι οποίες περιγράφονται σύντομα στη συνέχεια. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση cookies επιλέξτε την επιλογή «όχι» όταν αυτά εμφανιστούν και ζητείται η αποδοχή σας.

5. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

5.1. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένα συστήματα για την διεξαγωγή απαραίτητων ελέγχων για την καταπολέμηση περιπτώσεων απάτης και για το λόγο αυτό ενδέχεται στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων με τεχνικά μέσα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας έχετε παράσχει. Το μέλος συμφωνεί ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, η επιχείρηση θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη κάθε παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης της ιστοσελίδας της. 

5.2. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος γνωστοποίησης των πληροφοριών σας, εάν κάτι τέτοιο μας ζητηθεί από την αστυνομία ή οποιαδήποτε ρυθμιστική ή κυβερνητική αρχή στο πλαίσιο ερευνών σχετικά με δραστηριότητες κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης. Επίσης η επιχείρηση δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και το μέλος συναινεί ρητά για τέτοιου είδους διαβίβαση. 

5.3. Επισημαίνεται ότι ιδίως η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στην ιστοσελίδα μας (οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη). Από τη στιγμή που λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

6. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Μπορεί να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας συνδέσμους προς και από τις Ιστοσελίδες των δικτύων συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών. Αυτές οι Ιστοσελίδες έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για αυτές, ούτε εγγυόμαστε την ορθή ή νόμιμη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από αυτές. Συνεπώς, εάν επισκεφθείτε ένα σύνδεσμο σε οποιαδήποτε από αυτές τις Ιστοσελίδες, συνιστούμε ιδιαίτερα να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές πριν εισαγάγετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις Ιστοσελίδες.

7. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

7.1. Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση ή/και ενημέρωση σχετικά με τα στοιχεία σας που έχετε υποβάλει στη www.oigoumenisses.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά μαζί μας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε και το δικαίωμα αντίρρησής σας.

7.2. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας που ακολουθούμε, ενδέχεται να ζητήσουμε στοιχεία ταυτότητας χρήστη όπως αυτά έχουν δηλωθεί στην ιστοσελίδα μας πριν σας παράσχουμε οποιαδήποτε πληροφορία, προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας και προς διασφάλισή σας. Πρέπει να φροντίσετε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, καθώς θα φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιήσουμε ανταποκρινόμενοι σε αίτημα κάποιου ατόμου που χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας. 

8. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

8.1 Η επιχείρηση είναι η υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων σας στο πλαίσιο του Νόμου 2472/1997 για την Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού η οποία διεξάγεται δυνάμει της παρούσας Πολιτικής.

8.2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρεί η www.oigoumenisses.gr σχετικά με εσάς και μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σύμφωνα με το Νόμο.

8.3. Είναι πάντα χαρά μας να επικοινωνούμε με τους πελάτες και καταναλωτές μας και τυχόν παράπονα είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Για τυχόν απορίες ή σχόλια σχετικά με τα παραπάνω, ή εάν θέλετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ζωντανής συνομιλίας, δια τηλεφώνου ή ακόμα και με γραπτή επιστολή, θα σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών μας μέσω του πεδίου Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε ακόμα να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνση:

“Oι γουμένισσες» ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΤΣΗ

14η Οδός 9, ΒΙ.ΠΕ.Θ. 57022 Σίνδος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα,

Ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 2310795101-102.

Έχετε, επίσης, δικαίωμα σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Οι γουμένισσες Copyright © 2020 Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed - AChecker