Τηγανιά με μανιτάρια και Μεσογειακή μουστάρδα «οι γουμένισσες»

Συστατικά

Τηγανιά με μανιτάρια και Μεσογειακή μουστάρδα «οι γουμένισσες». Απλά, εύκολα και γρήγορα, αυτή η τηγανιά θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της! Απολαύσετε την σαν μεζέ ή ορεκτικό με το κρασάκι και τη μπυρίτσα σας ή σαν συνοδευτικό με ψητό κρέας και κοτόπουλο. Καλή σας όρεξη!
 
ΥΛΙΚΑ
  • 2 κ.σ Μεσογειακή μουστάρδα "οι γουμένισσες"
  • 500 γρ. λευκά μανιτάρια
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  • 1 κουταλιά Πολτό Σκόρδου "οι γουμένισσες"
  • ελαιόλαδο
  • 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
  • Χυμός από μισό λεμόνι
  • ρίγανη ή θυμάρι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε τα μανιτάρια στα τέσσερα και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια, μέχρι να γίνουν διάφανα.
Έπειτα προσθέστε τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μικρύνουν αρκετά.
Καρυκεύστε, προσθέστε το σκόρδο και σβήστε με το κρασί.

Σκεπάστε το τηγάνι μέχρι να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος των υγρών και τότε προσθέστε τη μουστάρδα.
Αφήστε τα μανιτάρια να βράσουν μέχρι να «πιουν» όλα τα υγρά και να μείνουν με το λάδι τους.
Αν το επιθυμείτε, προσθέστε μερικά φυλλαράκια φρέσκων μυρωδικών της αρεσκείας σας, ανακατεύοντας καλά ώστε να πάνε παντού.
Το ορεκτικό σας είναι πανέτοιμο!

Δείτε το βίντεο εκτέλεσης της συνταγής:

Οι γουμένισσες Copyright © 2024 Κατασκευή Ιστοσελίδων Hexabit - W3C - Pagespeed